Ma 2018.Április 26.  Ervin napja van.


Online reklám:
Ügyfeleink részére komplett online reklám szolgáltatást nyújtunk, a weboldal optimalizálásától a hatékony ingyenes megoldásokon át egészen az átkattintás alapú, vagyis teljesítmény arányos reklámkampányok lebonyolításáig.

Átkattintás alapú reklámok:
A megjelenés ingyenes, csak akkor számítunk fel hirdetési (vagy ún. átkattintási) díjat, ha a reklámra rá is kattintanak, vagyis konkrét érdeklődő érkezik általunk a hirdetőnk oldalára. Egy átkattintást nettó 15Ft-25Ft áron lehet megrendelni a reklám típusától függően. A minimum rendelés 200-250 átkattintás. A reklámok partner oldalainkon jelennek meg, amelyek száma folyamatosan nő, jelenleg több, mint 3000.
Az átkattintásokról pontos és részletes statisztikát biztosítunk.

Kereső optimalizálás:
Ezzel a tevékenységgel sok cég foglalkozik eltérő konstrukciók mellett, ezért fontosnak tartjuk a következőket kiemelni:

- kizárólag az előre kitűzött cél elérése esetén számítunk fel munkadíjat, az esetleges sikertelen optimalizálás nem kerül semmibe.
- az eredményeket az előre meghatározott fordulónapokon screenshottal igazoljuk.
- a munka megkezdése előtt analizáljuk a weboldalt és a konkurenciát, majd ez alapján javaslatokat teszünk a legelőnyösebb kulcsszavakra, melyekről az ügyfél dönt.
- az elszámolás minden esetben utólagos.