Random 10
  • Jelenleg közel 18ezer domain nevet kezelünk
  • Nem jellemző ránk a fluktuáció. Aki elkezd nálunk dolgozni akár programozóként, akár rendszergazdai/könyvelői vagy ügyfélkapcsolati fronton, kb. 10 éves munkakapcsolatra számíthat átlagosan
  • Soha nem indultunk semmilyen pályázaton. Nem elvből, csak így alakult
  • Történetünk során két igazán nehéz időszakot éltünk meg: az indulást és nemrég a gyökeres megújulást
  • 2018 elején 2 hónapon át Olaszországból dolgozott ügyfélszolgálatosunk, Péter. Nem érzékeltünk ebből kifolyólag semmilyen hátrányt
  • Megalakulásunk óta egyetlen banknál vagyunk, máshol még átmenetileg sem volt számlánk
  • Több, mint 1000 különböző végződéssel tudunk domaint regisztrálni, de csak a legnépszerűbb pár száz szerepel az árlistánkban
  • Egyik alapító tagunk 2005-ben (23 évesen) Nagy-Britanniába költözött és emiatt kivált a cégből. Azóta kint él közgazdászként, nem költözött haza.
  • Ügyfeleink között szerepel -teljesen véletlenül- az összes történelmi egyház, valamint igen nagy, köztük tőzsdei cégek is
  • Nincs semmilyen hitelünk vagy adósságunk, ez nagy biztonságot jelent a nehezebb gazdasági ciklusokbanTörténetünk

2001-et írtunk. Alapítottunk egy betéti társaságot és készítettünk egy olyan szoftvert, amely képes volt egy webes adminfelület segítségével pár oldalas, fotógalériával ellátott bemutató oldalt készíteni. Akkor még a legtöbb boltos vagy panzió tulajdonos nem tudta azt sem, hogy mit jelent a domain név, mi az e-mail cím, miként lehet egy honlapot megnézni, ezért elég nehéz dolgunk volt elmagyarázni az internet alapjait és pláne kihívást jelentett ebből a helyzetből egy megrendelésig eljutni. Az iskola mellett viszont még el tudtuk viselni, hogy a bevételt nagyjából el is vitték a működési költségek, a szabadidőnket pedig a munka.
Az első ügyfelünk a Mate Tours 12900Ft+áfáért rendelt meg az utazási irodájának egy bemutató weboldalt és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy még ma is mi vagyunk a szolgáltatója!

2003-ra már több, mint 200 ügyfelünk volt, akik saját domain nevet és tárhelyet is fenntartottak. Év végére megalapítottuk az Intronet Kft.-t, amelynek már a domain- és tárhely szolgáltatás volt a fő profilja, a Bt ügyfélkörét átvittük a Kft-be. Ügyfeleinket személyesen ismerte mindenki, aki velünk/nálunk dolgozott, reklám nem volt, csak ajánlottak minket. 2005-ben már nem vállaltunk el honlapkészítést, hogy maximálisan a tárhely szolgáltatásra koncentrálhassunk, ekkor indítottuk el az első online reklámunkat és alakítottuk ki az ügyfélszolgálatunkat (addig személyes kapcsolattartók voltak, központi support nem létezett).

2006-ban akkreditált .hu domain regisztrátorok lettünk, bővítettük szerverparkunkat, növeltük a reklámozást és ez így ment kb 2010-ig.

A válság abban az évben éreztette talán leginkább hatását, de sikerült talpon maradnunk. Talán azért, mert nem voltak adósságaink, talán azért, mert még nagyobb sebességre kapcsolva előremenekültünk, többet költve értelmes célokra és nem kevesebbet.
Ezután többségi befolyást szerezve egy igen fejlett automatizmussal és ügyfélkezelő rendszerrel rendelkező cégben, célul tűztük ki egy hasonló rendszer kialakítását az Intronetnél is, amely folyamat számos egyéb feladatunk mellett és a tökéletesre törekvés időelszívása következtében csak nemrég zárult le. A céget a fejlesztések alatt újra reklámok nélkül vittük, mondván, hogy  "most már tényleg mindjárt átállunk az új rendszerre". Az átállás elhúzása és a reklám nélküli lét hiba volt, tanultunk belőle!

A fejlesztések és az átállás végül sikerrel lezárult. Köszönjük mindazoknak, akik ezen nehéz időszak alatt is kitartottak mellettünk és nagyon bízunk benne, hogy a fejlesztéseink, rendelkezésre állásunk, elhivatottságunk, stabil, hitelmentes hátterünk továbbra is döntő szempontok mellettünk!


Cégadatok, elérhetőségek:

Cégnév: INTRONET Szoftverfejlesztő és Informatikai Kft.
Székhely: 1032 Budapest, Kenyeres utca 14. Fsz. 1.
Levelezési cím: 1032 Budapest, Kenyeres utca 14. Fsz. 1.
Cégjegyzék szám: Cg. 01-09-720082
Adószám: 13127600-2-41
Bankszámlaszám (CIB Bank): 10700457-27936009-51100005.
Központi weboldal: www.intronet.hu.
Ügyfélszolgálat munkaideje: Minden hétköznap 10h-18h, kivéve munkaszüneti napok
Ügyfélszolgálat telefonszáma: +3617004242
Ügyfélszolgálat fax elérhetősége: +3612661533
Ügyfélszolgálat e-mail címe: info@intronet.hu, ugyfelszolgalat@intronet.hu

© 2003-2024 Intronet Kft. Minden jog fenntartva!