A hírlevél küldés normái

Hírlevél küldés ellenőrzött keretek között:
Hírlevelek kiküldése webszerverünkről kizárólag autentikált smtp-n keresztül történhet.
A kiküldött hírlevelek feladója így minden esetben beazonosítható, a kiküldött levelek száma és a kiküldött adatmennyiség is mérhető.
Hírleveleket ügyfeleink csak a hatályos törvények és az ÁSZF betartása mellett küldhetnek ki.

Ha nagyon sokat küldene:
A nagyüzemi hírlevél szolgáltatáshoz kifejezetten erre a tevékenységre kialakított szerverek szükségesek, hiszen más követelményeknek kell megfelelni, mint a tárhelyszolgáltatás esetében. A piacon számos olyan cég van, amely reklámozza saját hírlevél szolgáltatását és külön erre a célra tart fenn szervereket. Az ilyen szolgáltatás megtérülését figyelembe véve ezek a cégek kb 1 forint/hírlevél áron vállalnak kiküldést.
Napi több tízezres mennyiség esetén egy ilyen cég megkeresését javasoljuk, hiszen egy tárhelyszolgáltatásra kialakított webszerver kevésbé alkalmas arra, hogy a rendeltetés szerű működés mellett több felhasználó párhuzamosan nagy mennyiségű hírlevelet küldjön ki, terhelési problémákat okozva más vétlen felhasználóknak.

Kvóták:
Elsődleges célunk, hogy a tárhely csomagokban felsorolt szolgáltatásokat fennakadás nélkül biztosítsuk, ezért a díjmentes hírlevélkiküldést felhasználóként napi 500-, illetve havi 2000 darabban maximáltuk, melyet terhelés csökkentési okokból ütemezetten lehet végrehajtani.
Ilyen kvóták mellett a kisebb kereskedelmi oldalak/webáruházak is kényelmesen kiküldhetik hírleveleiket külön díj nélkül a szerver optimális terheltségének megőrzése mellett.
Az ingyenes kvóta emelésére -amennyiben az biztosan nem okoz túlterhelést- egyedileg, az egyes hírlevelek tulajdonságait is figyelembe véve, a piacinál alacsonyabb díj mellett biztosítunk lehetőséget.

© 2003-2024 Intronet Kft. Minden jog fenntartva!