nemzetközi domain regisztrációNépszerű nemzetközi domain végződések egységesen alacsony áron

Ha sokféle domain végződéssel regisztrált már domaint, akkor hamar találkozhatott azzal a problémával, hogy az egyik domaint az egyik cégnél, a másikat a másiknál, míg a harmadikat a harmadik cégnél volt érdemes levédeni, mert NINCS olyan regisztrátor, ahol tetszőleges 5 végződés levédésénél jobban jár a vásárló, mintha 2-3 különböző helyről szerzi be ezeket a neveket.

Ez nem csak Magyarországon, hanem külföldön is így van, hiszen minden regisztrátor cégnek meg van az a néhány favoritja, amely a forgalmának 99%-át adja, a többit pedig 1-2 másik cégtől szerzi be, mert nem fordít plusz energiát az 1%-os forgalomrészre.

Az Intronet ebből a szempontból egy "mániákus" csapat; több mint 6 hónapot töltöttünk azzal, hogy különböző külföldi cégekkel tárgyaltunk jobb és még jobb kondíciók elérése céljából, emellett ahol csak lehetett megszereztük a közvetlen, azonnali regisztráció lehetőségét, amelyet mi is nyújtunk az adott domain esetében ügyfeleinknek.
A kialakult portfóliót bátran ajánljuk viszonteladóknak is, akiknek szintén előnyt jelenthet, ha olcsóbban, gyorsabban és egy helyről szerezhetik be a legkülönfélébb végződéseket.

© 2003-2023 Intronet Kft. Minden jog fenntartva!