Háttér a folyamatos online jelenléthez

domain - tárhely - webmail- hírlevél - adatmentés

Domain regisztráció

Magában foglalja a domain ellenőrzést, domain bejegyzést, névszerver szolgáltatást, lejárati értesítéseket, domain megújítást, igénylőváltást, adatmódosítást. Akkreditált .hu regisztrátork vagyunk, de bármely más végződést is kedvező áron regisztrálunk.

Adatmentés

Felkészülünk a nem várt és nem kívánt eseményekre is. Egy esetleges ügyfél oldali vagy hardver hibából adódó adatvesztés esetén 14 napra visszamenőleg minden egyes nap rekonstruálható mentőszerevereink adatállományából.

Webtárhely szolgáltatás

Szervereinket a T-systems adatparkjában tartjuk a legkiválóbb környezetben. Rendszergazdáink tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek. Tárhely szolgáltatásunk priorítása a biztonság és a betöltési sebesség.

Weboldal készítő felület

Könnyedén, programozói tudás nélkül is össze tud rakni egy különleges, ízléses weboldalt, amelyre büszke lehet!

Webmail

Prémium webmail szolgáltatásunkat alapként kínáljuk tárhely csomagjainkhoz! Próbálja ki webmail felületünket, fedezze fel különleges lehetőségeit, használjon saját domain nevével végződő e-mail címeket!

Hírlevél szolgáltatás

Rendszeres és nagy mennyiségű hírlevelek kiküldését külön megállapodás szerint egyedi IP címről biztosítjuk, amennyiben a kiküldés a hatályos jogszábályoknak megfelel.

© 2003-2018 Intronet Kft. Minden jog fenntartva!